28. januar 2009

Korseminar 25. - 26. april 2009


Hei korister!


Viser til informasjon på gårsdagens øvelse om endringer i forbindelse med korseminaret 25. - 26.april 2009. Seminaret er flyttet til Klækken Hotell i Ringerike kommune, da Hadeland Hotel er fullbooket. Hotellet ligger mindre enn en times kjøring fra Oslo (fra Årvoll gård er det ca. 61,6 km når man kjører via Sandvika/Sollihøgda mot Hønefoss. Kart). Det er booket 15 dobbeltrom, da enkeltrom ikke er tilgjengelige denne helgen, men vi håper ikke dette byr på store problemer for den enkelte, og at man er åpne for å dele rom.


Klækken Hotell


Prisen for dobbeltrom inkl. fullpensjon (lunsj/middag) er kr. 1.095,- fra lørdag til søndag (koret betaler kr. 500,- pr. person, så egenandelen blir kr. 595,-). For de som ønsker å komme på fredag er det fortsatt en del ledige rom. Prisen er da kr. 695,- inkl. frokost. En eventuell lunsj for den enkelte på søndag koster kr. 295,-.


Henvend dere til Anne-Lene for påmelding (navn/ankomstdato) snarest mulig. Egenandelen betales inn til korets konto (den samme som brukes til semesteravgiften (se under info i venstre kolonne i bloggen).


Vi håper flest mulig har anledning til å være med!
Seminaret vil bidra til kompetanseheving og styrking av korets fellesskap!Vennlig hilsen Anne-Lene og SidselØvrig informasjon som tidligere opplyst i e-post:


Styret har fulgt oppfordringen fra medlemmene om å arrangere et helgeseminar, og har i samarbeid med dirigent Heidi bestemt å gjennomføre korseminaret i april 2009. Dette er en nyttig forberedelse og oppkjøring til konsertene i mai (uke 20). Samtidig vil det være hyggelig og sosialt. Programinnholdet er under utarbeidelse av Heidi, men følgende er bestemt:


Lørdag:

Varighet: kl. 10.00 - kl. 17.00.

Lunsj/Middag

Sosial hygge


Søndag:

Varighet: kl.10.00 - kl. 14.00

AvreiseMERK:

  1. Styret oppfordrer alle til å være på plass ved oppstart kl. 10.00 begge dager!
  2. Selv om vi skal ha det hyggelig oppfordrer styret at man ikke tar seg helt ut lørdag kveld, men tanke på god utnyttelse av søndagen også!
  3. Koret arrangerer ikke fellestransport, men håper at de som disponerer bil kan kjøre og ta med andre for et lite tilskudd på kr. 50,-. Fint om dere kan avtale transport selv.
  4. Gi beskjed til Sidsel dersom noen ikke har fått til en avtale, og dersom noen har ledig plass i sin bil.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar