10. september 2008

Nytt materiale og videolenker

Hei alle korister, og vel overståtte 'Tunkveld'- og 'MELA'-konserter!

Vi er nå endelig i gang med det nye semesteret, og et nytt repertoar er på trappene. Vi vil i den anledning prøve ut en form for hjelpetjeneste her i bloggen.

For å gjøre oss bedre kjent med nytt materiale vil vi framover legge ut lenker til blant annet videotjenesten YouTube dersom aktuelt materiale er tilgjengelig. Formålet er ment å være til hjelp og inspirasjon utenom øvelsene. Erfaringsmessig er det enklere å forholde seg til ny tekst og nye noter når vi kjenner til tekstfrasering, rytmikk og melodi.

På grunn av Åndsverksloven og lov om opphavsrett vil hjelpetjenesten kun kobles opp mot tilgjengelig publisert materiale på internett.

Første lenke ut er "Oh Mary don't you weep" i Bruce Springsteen-arrangement for å gi et inntrykk av tempo, og hvordan det kan komme til å høres ut med band. Klikk her.

Neste lenke ut er Bette Midlers versjon av "Boogie Woogie Bugle Boy". Bli ikke skremt av tempoet. Vi er allerede i gang med tungegymnastikken, og det kommer til å swinge! (Kostymer og koreografi er ikke påbudt dersom ingen skulle ha noen innvendinger!) :-) Klikk her.

Håper dere synes dette er til hygge, inspirasjon, og ikke minst nytte!

Vi synges!

Hilsen Musikkutvalget

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar